Ev Taşırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ev Taşırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

18 Ağustos 2023 tarihinde oluşturuldu.
Ev Taşırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uzun ve zorlu bir maratonu atlattınız… Oturacağınız eve sahip olduktan sonra taşınma işinizin büyük bir bölümünü atlatmış oldunuz. Şimdi daha kolay işlerle evinizi taşımaya hazırsınız. Taşınma sürecinin son halkası olan ev taşıma durumu hakkında sizinle paylaşmak istediğimiz bazı önemli detaylar var.

 

Çoğu kişi ev eşyalarını toplamak için gerekli zamanı ayırmıyor. Bu durum işlerin plansız yürümesine sebep olabiliyor. Ancak kesinlikle dikkat edilmesi gereken çok önemli bir durum. Ev eşyalarını güzel bir plan dahilinde organize şekilde toplamalısınız. Özellikle taşındıktan sonra işlerinizin kolaylaşması adına kolilerinizin üzerine yazı yazmak size çok fayda sağlayacaktır.

 

Eve taşınmadan önce tüm tadilat işlerinin sona erdiğinden emin olun. Eve taşındıktan sonra bu durum sizi olumsuz olarak etkileyebilir. Eve taşınmadan önce tüm işlerin tamamlandığından emin olmanız işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

 

Nakliye firmasını seçerken son derece titiz davranın. Nakliye firması taşınma işinin büyük bir bölümünü üstlendiği için dikkatli olmakta fayda var. Özellikle bu durumda fiyat konusunda daha cesur davranmanız gerekebilir. Çünkü ucuz hizmet almak isterken eşyalarınızın yıpranması, kırılması gibi olumsuz şeylerle karşılaşabilirsiniz. Bu durum daha fazla maddi zarara sebep olacaktır.

 

Taşınmadan bir süre önce ihtiyacınız kadar koli toplamaya çalışın. Bu koliler işlerinizi çok kolaylaştıracak. Hatta kolileri kullandıktan sonra çöpe atayım demeyin. Bir sonraki taşınmanızda veya bir yakınınız için işe yarayabilir. Ayrıca bu kolileri iyi bir şekilde bantlamanız olası kazaları önleyecektir.

 

Taşımadan önce eşyalarınızı paketlerken ve ayırırken çok önem verdiğiniz eşyaları bireysel olarak taşımanız sizi rahatlatabilir. Özellikle kırılacak eşyaları, elektronik araçları kendiniz götürebilirsiniz.

 

Son olarak taşınma sürecinde size yardım eden nakliye çalışanlarına bir şeyler ikram etmeyi unutmayın 🙂 Ayrıca Çayyolu nakliye firmalarını kelimenin üzerine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

× How can I help you?